HTML

MO 2.0 Vélemények, javaslatok. Remény?!

MO 2.0 Vélemények, javaslatok egy jobb MO reményében.

Friss topikok

Linkblog

átlink - öszöd talán utoljára

2009.11.13. 12:46 eMeL

"hanem néhány nagyon egyszerű, külföldiek által is átlátható (és különösebb Magyarország-ismeret nélkül is megérthető) összefüggésre akar rávilágítani." link

És szerinted az öszöd problematika megérthető 'külföldi' szemmel?
Amíg a riporter nem érti, hogy itt egy egész ország hazudott (hazudik!) ÖNMAGÁNAK és nem gyurcsány a legnagyobb hazudozó, addig nem is tud LÉNYEGI kérdéseket feltenni. Az interjúban pl. ugyanannyi értelemmel kérdezett (OK felmentve, távolról jött ember nem érti), szóval ugyanannyi értelemmel kérdezett, mint akik a beszédből kivették a "hazudtunk..." mondatot és ennyi, azt hiszik megértették.

Mégegyszer, talán utoljára, mert bőven elég már belőle.
Gyurcsány hazudott, de nem azt kell számonkérni. Itt a legnyagyobb tévedésed (tévedésetek).
A másfél éves "időkérés" lehet hogy nem szép, de elhitték az emberek, hogy valami nagyra, eddig nem látott változtatásra (reformokra) készül és azokra felkészül a másfél évben, újraszavazásuk után meg előveszi a fiókból és indul az újrastrukturált magyarország ver 2.0 project. Nemcsak elhitték, hanem szavazatukkal szentesítették (vagyis a másfél évet is elfogadták, mivel az orbáni retorikával ellentétben csak a csökkent képességűek nem tudták, hogy miről szól az a másfél év).
És itt van gyurcsány nagy hazugsága. Nem bírt az ellenzékével, a zemberekkel és a pártjával. Sőt még csak a nagy reformtervek sem voltak előkészítve!
Az volt a hazugság, hogy nem állt a pártja elé és nem adott ultimátumot, hogy vagy belevágunk vagy megyek... és valóban mennie kellett volna, mert a szocik nem tartották magukat ahhoz, amiért kapták a szavazatokat a választáson. Hogy gyurcsány megreformálhasson dolgokat.

Lehet hogy gyenge kezű volt, lehet hogy képtelen végrehajtani a megígérteket, de nem egy hazudós, alávaló alak, ahogy azt oviék el akarták hitetni. Talán csak azért, mert aki nagyobb pofával sározza a másikat reménykedik, hogy a saját sarát nem veszik észre. Az egyetlen amit hiányolok, az az önfejűség, a tartás és az önbecsülés, hogy nem lépett ki időben. Bár ennek is van egy másik olvasata, ha úgy vesszük, a saját életének egy darabkáját áldozta valami ügyért, amiben hisz és akkor is küzd érte ha már elveszett, ha soha nem is fogja tudni megvalósítani. Mint a világon mindennek ennek is több olvasata, rétege van és ezt is csak a 'primitív' gondolkodás nem képes átlátni.

2 komment

Címkék: orbán gyurcsány öszöd

A bejegyzés trackback címe:

https://emel.blog.hu/api/trackback/id/tr631522278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-lyla- 2009.11.13. 18:03:37

"Lehet hogy gyenge kezű volt"

te viszont ecsém, biztos, hogy gyenge elméjű vagy...
süti beállítások módosítása