HTML

MO 2.0 Vélemények, javaslatok. Remény?!

MO 2.0 Vélemények, javaslatok egy jobb MO reményében.

Friss topikok

Linkblog

Az egyházak ingatlan igénylési jogáról

2023.03.25. 08:25 eMeL

Akik eddig nem voltak vallás/egyház ellenesek, azokat is sikerül meggyőzniük, hogy ezek csak pénzhajhászó embereket átverő izék... diktatúra támogató senkiháziak.

30-40 éve mondom, hogy az alkotmányban kellene egy mondat, miszerint:
"az egyházak nem részesülhetnek semmiben sem kevesebb vagy több támogatásra, jogra mint bármely civil szerveződés, alapítvány vagy szervezet"

Na ideje lenne az ellenzéknek (ha vannak még demokráciát és valódi jogállamot kívánó erők), ezek ezt a mondatot EGYSÉGESEN tűzzék zászlajukra, hogy amint kormányzati pozícióba kerülnek kötelezően támogatják ennek bevezetését egy új alkotmányba.

És egyre több ilyen mondatot várok el az ellenzékről, amit egységesen mindannyian támogatnak.
Ezzel talán végre elhitethetnék a tömegekkel, hogy egy a céljuk, és nem csak a saját pozícióját, zsebét nézik, hanem vannak üzeneteik a teljes közösség felé is.

Aki pedig nem fogadja el hogy se kevesebb se több joga nem lehet attól kérem indokolja meg miért ne legyen azonos a joguk, úgy általában a minden állampolgárt illető jogoknál.

Szólj hozzá!

Címkék: vallás egyház demokrácia összefogás pártok kormányzás jogegyenlőség

A bejegyzés trackback címe:

https://emel.blog.hu/api/trackback/id/tr9218079978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása