HTML

MO 2.0 Vélemények, javaslatok. Remény?!

MO 2.0 Vélemények, javaslatok egy jobb MO reményében.

Friss topikok

Linkblog

Szavazás

2021.08.01. 12:12 eMeL


A demokrácia minimális igénye, hogy a szavazó tudja mire szavaz és a saját érdekeinek (rövid , közép de akár egészen hosszútávú is lehet) szavaz.

Persze megint kiderül, ahol nincs sajtószabadság, ott a szavazó sem tudja miről szavaz, vagyis fals a választás eredménye és ez az egész cirkusz (patyomkin építmény) nem demokrácia.

Megjegyzem az én demokrácia felfogásomban egy Feltétel Nélküli Jövedelem jár mindenkinek, és ennek egyetlen követelménye van, szavazzon.
A szavazáshoz azaz döntéshez megkap minden információt.
A szavazata leadása után még egy pár százas, előre ismertetett, a témával kapcsolatos triviális kérdéseket tertalmazó listából (amit átlagemberek bármilyen készülés nélkül helyesen megválaszolnak, és a szavazás témájához kapcsolódó minimális tudászszintet ellenörzik) feltesznek neki mondjuk ötöt. Itt választhat 4-5 válasz lehetőség közül.
Ha a válaszai helyessége mondjuk 66%-ot elér, akkor a szavazata érvényes, ha nem éri el akkor eldobásra kerül, de ezt ő nem tudhatja, nem közlik vele az eredményt,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emel.blog.hu/api/trackback/id/tr3716645984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása