HTML

MO 2.0 Vélemények, javaslatok. Remény?!

MO 2.0 Vélemények, javaslatok egy jobb MO reményében.

Friss topikok

Linkblog

Az orosz gáz (és ország) jövője.

2023.03.14. 18:52 eMeL

Orosz gáz lesz.... ha buknak az oroszok nagyon nyomott áron fognak szállítani, mert kell a pénz.Csak nem szabad biztonsági háttér nélkül rájuk építeni. Már csak az alku lehetősége miatt sem. Hogy mást ne is említsünk (pl. gázzsarolás).

Az lesz a cél, hogy a nyugat rövid pórázon tarthassa Oroszországot, de a kiszárítás nem jó politika, mert egyrészt Kínának adja át teljesen a terepet, ami történelmi bűne lenne europának, hiszen pont magához kellene hogy kösse és kihasználja a geopolitikai kapcsolatot, másrészt egy nyomorgó ország kiszámíthatatlan, vagyis veszélyes.

Vagyis fogunk gázt és más nyersanyagokat venni, pont annyit amennyit akarunk és úgy finanszírozzuk az oroszokat, hogy nekünk jó legyen.

 

Ez a többes szám persze az EU-nak és a NATO-nak szólt.... az a lépték a mérték :)

Szólj hozzá!

Címkék: jövő kínai Oroszország Gázimport

A bejegyzés trackback címe:

https://emel.blog.hu/api/trackback/id/tr1318071978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása