HTML

MO 2.0 Vélemények, javaslatok. Remény?!

MO 2.0 Vélemények, javaslatok egy jobb MO reményében.

Friss topikok

Linkblog

A legfontosabb lépés a környezetvédelemben

2023.07.24. 10:44 eMeL

Hát kezdetnek (a konzervatív és klerikális erőkkel szemben) nagyon erős társadalmi összefogás kellene a "nem kell tovább növekednie az emberiség létszámának" célra. Mert bármit lépünk, ha nő a létszám, akkor csak veszíthetünk.

Kezdetnek itt europában semmi támogatás a kettőnél több gyerekre!

Ezzel szemben minden támogatás az "értékes" gyerekekre (akik jó tanulók, esélyes hogy nagy hozzáadott értékű munkát lesznek képesek végezni).

Nemzetközi szinten meg külön-vám és támogatás megvonás minden olyan országnak, ahol nincs politika és akcióterv a népességnövekedés csökkentésére, egészen odáig, hogy az EU "örökbe fogad" egy-gyerekes családokat.
Biztosít némi jövedelmet és a gyerek egészségügyének és oktatásának finanszírozását egészen egyetemi ösztöndíjig. Ha megtanulja a "donor" ország nyelvét és értékes embert neveltek a szülei, akkor automatikusan munkavállalási engedélyt is kap a donor országtól, vagyis a harmadik világ legnagyobb gyerekszám növekedési problémáját oldja meg, egészséges, tanult gyerek, aki jól keres és képes támogatni öreg korukra szüleiket.

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás jövő környezetvédelem népesedés

A bejegyzés trackback címe:

https://emel.blog.hu/api/trackback/id/tr9818177651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása