HTML

MO 2.0 Vélemények, javaslatok. Remény?!

MO 2.0 Vélemények, javaslatok egy jobb MO reményében.

Friss topikok

Linkblog

Mi kellene a problémák megoldásához?

2023.10.06. 11:59 eMeL

 

A népességszám csökkenésének szükségességének elfogadása (ehhez kapcsolódóan a túlnépesedett helyekről emigránsok befogadása) 

Kezdetnek a bevándorlást igénylők pontozásos kiválasztása. Később ösztöndíj program a harmadik világ gyerekeinek, ami az életkörülményeik javítását teszi lehetővé, ha tanulnak, képzik magukat, megtanulják az ösztöndíj adó ország nyelvét, kulturáját, nyaranta eljönnek megismerni és utánka a pontozásos rendszer következtében olyan magas pontszámot tudnak elérni, amivel könnyedén tudnak bevándorolni, az évtizedes tudás és tapasztalás miatt könnyen tudnak beilleszkedni és nagyon hasznosak az új országukban.

 

Persze ettől még a kereskedelmi kedvezmények elnyerésének lehetne a feltétele, hogy a túlnépesedő országok lépjenek meg előírt intézkedéseket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emel.blog.hu/api/trackback/id/tr2218229017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása