HTML

MO 2.0 Vélemények, javaslatok. Remény?!

MO 2.0 Vélemények, javaslatok egy jobb MO reményében.

Friss topikok

Linkblog

Alkotmány bírság +ó

2009.11.09. 01:31 eMeL

"az Ab-t elárasztják a népszavazási ügyek, és megismételte az elnökké választása óta nyilvánossá vált álláspontját, miszerint "a magyar alkotmányos rend legelkeserítőbb pontjának" tartja azt, amivé a népszavazás intézménye lett."
link

Számomra meg az az elkeserítő, amikor egy nagytudású, kiemelt pozícióban űlő ember nem képes ok-okozati összefüggéseket átlátni.
Ha a megfelelő időben, amikor egy bizonyos 300 ft-os ügyről kellett volna felelős döntést hozni, hogy mehet-e a nápszavazás, akkor kiemelt bíráink felelőtlenségről és meggondolatlanságról (nem beszélve a szakmai alkalmatlanságról) tettek bizonyságot.
Az emberek meg már csak ilynek. Mint a birkák. Ha a vezérkolomposok idióták, akkor a követőik is azok. És megfelelően reagálnak. Olyan kérdéseket tesznek fel, amelyeknek a megválaszolására alkalmasnak tekintik a vezérürüket.
Persze az is nagyon elkeserítő, ha ilyen emberek nem értik a humort.
Mert a feltett "fura" kérdések gyakran célzások a korábbi döntés komolyságára és értelmi szintjére.

Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás alkotmány bíróság

A bejegyzés trackback címe:

https://emel.blog.hu/api/trackback/id/tr681510630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása